Danish Master Breweries

I denna Master Class får ni träffa 4 av Danmarks mest intressanta mikro bryggare.

Anders Busse Rasmussen är Direktör för Indslev Bryghus. Indslev är det enda rena veteöl bryggeriet i norden och ett av de få i Europa. Anders presenterar två av sina prisbelönta veteöl; Sort Hvede och Hvede IPA.
Per Olaf Huusfeldt är direktör för Bryggeriet Djævlebryg. Ett bryggeri som snabbt seglat upp och blivit en av de mest omtyckta bryggerierna i Danmark. Djævlebryg har framförallt fått sitt goda rykte från sina mörka öl. Och presenterar en av dem lagrad Son of Nekron på denna provning. Den andra ölen Per Ola presenterar är en helt ny öl, en svart IPA, Dark Beast 6,5%.
Ni kommer också att träffa Jacob Munk som är en av grundarna av Black Rooster Brewery. Jacob kommer att presentera The Hoptimizer som är en IPA på 6,5% och sin Black Rooster Stout Oak n’ Islay edition, en Whiskeylagrad Stout som är på 6,7%.

Det fjärde bryggeriet vi presenterar på denna unika provning är Raasted Bryghus som under 2011 gjort en serie på 15 olika fatöl i en Limited Edition. Flera av dessa öl finns med på mässan. Bryggmästaren Martin Jensen har här valt att presentera sin Festival IPA som togs fram till den danska ölfestivalen. Raasted Festival IPA är på 7,5 % (IBU 335) . Den andra ölen som Martin kommer att presenteras är Raasted Pale Ale 4,5%, en helt nykomponerad öl. 

 MASTER CLASSES - Fredag 7 Oktober - (OBS Kan bokas här till kl 15:00 samma dag, därefter på telefon 08-662 94 94)
Danish Master Breweries - 15:30 
Rasmussen, Huusfeldt, Munk, Jensen 
190 kr 
 MASTER CLASSES - Lördag 8 Oktober - (OBS Kan bokas här till kl 12:00 samma dag, därefter på telefon 08-662 94 94)
Danish Master Breweries - 14:00 
Rasmussen, Huusfeldt, Munk, Jensen 
190 kr